Cautare

730 de rezultate pentru "clasament divizia d ialomita" (3.90 secunde)
Calarasiul prin ochii mei (2) Anii au trecut cu bune, mentionand aici in ordine cronologica, construirea unui han si a mai multor pravalioare in centrul orasului, mutarea capitalei judetului Ialomita de la Urziceni la Calarasi la solicitarea generalului rus Pavel Kiselef, dar si cu rele, datorita deselor razboaie purtate impotriva turcilor, pentru apararea luncii Dunarii, dar si din cauza groaznicelor epidemii de ciuma si holera.
De fapt, el a fost, inainte de deveni primar, unul dintre liderii miscarii culturale din Calarasi, in anul 1926 infiintand, alaturi de alte personalitati locale, Universitatea Populara Ialomita.
In judetele Vrancea, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi si Ilfov, local vantul se va intensifica, temporar cu viteze de 55-65 de kilometri la ota.
Vehiculele participante la mars se vor deplasa pe doua coloane din municipiul Iasi, vor tranzita judetele Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacau, Vaslui, Braila, Galati, Vrancea, Buzau, Ialomita, Ilfov si intentioneaza sa stationeze in Piata Victoriei din Bucuresti.
Avertizarea este valabila in judetele Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita,Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea.
- Temperatura maxima absoluta a lunii octombrie in Romania este de 39 de grade si s-a inregistrat in ziua de 3 octombrie 1952 la Armasesti (judetul Ialomita).
Contine antociani coloranti, fructele de aronia fiind folosite in industria alimentara ca un bun colorant, dar antocianii au fos testati si sunt benefici in tratarea cancerului. Fructele provin din Romania, judetul Ialomita - livada in curs de certificare BIO, ne-a spus Sergiu Hociung.
Parchetul Judecatoriei Urziceni a anuntat ca a deschis dosar penal pe numele lui Viorel Catarama, dupa ce omul de afaceri a mers in comuna Barbulesti, din judetul Ialomita, unde au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus, si s-a imbratisat cu mai multe persoane.
Ialomita, care avea interdictie de a se afla in municipiul Bucuresti. Cercetarile sunt continuate de catre lucratori din cadrul Sectiei 5 Politie, Biroul Investigatii Criminle cu cel in cauza in stare de libertate sub aspectul nerespectarii unei hotarari judecatoresti.
IULIAN de 25 ani, din judetul Ialomita, care a condus un autoturism marca Volkswagen Passat fara a poseda permis de conducere.
Rozatoarele cu pricina au sapat gropi si galerii pana cand digul de langa localitatea Suditi din judetul Ialomita - de exemplu - a cedat.
Meteorologii au emis, joi, o avertizare Cod galben de ploi torentiale si vijelii, valabila in sase judete din zona Dobrogei si a Munteniei. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), sunt vizate judetele Constanta, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau si Prahova.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis Cod Galben de vijelii si de ploi torentiale in Prahova, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi si Constanta.
La actiunea la care au participat 171 de politisti rutieri si de ordine publica din cadrul Inspectoratelor Judetene de Politie Ilfov, Ialomita, Buzau, Vrancea, Bacau, Iasi, Neamt si Suceava, au fost constatate 5 infractiuni, toate pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulatia pe drumurile publice si peste 600 de abateri de la normele rutiere, aproape 300 dintre acestea fiind pentru depasirea limitei legale de viteza.
Marius de 30 de ani din jud. Ialomita, cunoscut cu antecedente penale, care in timp ce se afla pe Sos.
Arh D.
Ialomita, cunoscut cu antecedente penale, care a deschis portbagajul unui autoturism marca Renault Laguna, ce se afla in miscare si a sustras din interior un sac cu prosoape si pijamale si o cutie cu adidasi, pe care le-a pus intr-un autoturism taxi marca Renault Clio, condus de Z.
Este ancheta la Slobozia dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu o bataie in care oamenii se loveau cu pumnii si cu picioarele in plina strada.
Ialomita, care detinea un numar de 13200 buc. petarde. Cercetarile sunt continuate de ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia sectorului 2 pentru savarsirea infractiunii de comercializare de produse pirotehnice fara drept.
Ialomita, P. ADRIAN de 42 de ani, din Bucuresti si A. IULIAN de 29 de ani, din Bucuresti. La data de 13.01.2011, cadrele serviciului i-au surprins, in jurul orei 15.30, pe P.
google-analytics.com